Дани Петканов честен до болка: Всички приятели на Милен Цветков го забравиха!

Девет месеца след трагичната смърт на Милен Цветков, Дани Петканов изрази огорчението си от приятелите му в профила си в Инстаграм.

Лудият репортер, който през последните месеци стана обект на злобни нападки от страна на много хора, обвиняващи го, че трупа слава на гърба на покойния журналист, изля емоциите и натрупаната болка в душата си с думите:

View post on Instagram
 


„Преди 9 месеца, на тази дата, на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той обичаше сина си.

За мен е чест да мога да общувам с наследника на този Велик човек, на когото ще съм задължен до края на живота си. Трябва да отчета и отдадеността на майката на Боян – Ивета. Върху нея сега пада тежестта да играе ролята на баща и на майка в семейството. За съжаление много от близките хора около Милен поради една или друга причина спряха да се интересуват активно как живеят те.

Аз самият осъзнавам, че мога да отделям повече внимание на Боян и ми се иска да прекарвам повече време с него. Миналото не може да се промени и Милен няма да се върне сред нас, но наследникът му винаги ще ни напомня за него“, написа Петканов.

Припомняме, че миналата година Петканов взе малкия Боян под крилото си, като го направи ководещ в свое онлайн предаване.

Жената, която бе до Милен – Милена Иванова, също изрази мъката си в личния си профил във Фейсбук. "9 месеца без теб, Любими мой", написа вчера тя.

9 месеца без теб, Любими мой! Това бе нашият час... история, изказано, признато и незабравимо......... Ти беше роден с криле и не можеше да пропълзяваш във живота! Лети...любов моя, лети!

Публикувахте от Milena Ivanova-Ea в Вторник, 19 януари 2021 г.


Милен Цветков загуби живота си в зловеща катастрофа на столичния булевард "Черни връх". Управляваният от него автомобил бе блъснат отзад на кръстовището до мол "Парадайз", докато бе спрял на светофар. 22-годишният водач на задната кола, минала на червено, даде тогава положителна проба за наркотици.

Четете още: Жената до Милен Цветков със сърцераздирателно послание: Лети, любов моя, лети!