Автор
Woman.bg

Дари надежда и бъдеще „За Нашите Деца“ още днес

От 22 до 31 март фондация „За Нашите Деца“ е част от националната дарителска кампания "България дарява", чиято цел е да даде възможност на каузи от всички краища на страната да достигнат до повече хора, вярвайки че дарителството помага да развиваме обществото, в което живеем. Дарителството е акт на съпричастност и споделена визия за решаването на актуален обществен проблем.

Инвестициите в развитието на децата в най-ранна възраст са ключови за всеки следващ етап от живота им. Даряването за каузата на фондация „За Нашите Деца“ е много повече от средства. То е подкрепа, надежда, сигурност, знания и умения за родителите още от първия миг след раждането. Благодарение на висококвалифицираните специалисти на фондацията, които застават до семейството и детето от самото начало, родителите придобиват умения, основани на силните им страни и се справят със своето бебе спрямо неговите индивидуални потребности.

Правилната и навременна грижа за децата от 0 до 3 години е от съществено значение, тъй като това е периодът, в който човешкият мозък се развива най-бързо. Грижите в ранна детска възраст са шансът и за по-висока степен на приобщаване на деца със специални потребности. Нека заедно помогнем на повече семейства днес, за да могат да дадат необходимите грижа и обич на своите деца през утрешния ден.

За екипа на фондация „За Нашите Деца“ работата е посветена на децата, на бъдещето, на надеждата, като за 27 години са подкрепили 12 800 деца, семейства и специалисти.

В седмицата, посветена на дарителството в цялата страна, подкрепете повече български семейства в отглеждането на пълноценни, щастливи и здрави деца. Посетете страницата на фондация „За Нашите Деца“ в България дарява и дайте своя принос тук.

Защото всяко дете заслужава най-доброто, а именно грижите на мама и татко за едно пъстро и щастливо детство!