Автор
Woman.bg

Дарина и бебето ще бъдат погребани като булка и шаферка

Една от най-коментираните новини през последните два дни е свързанa с брутално престъпление. За пореден ден сред водещите новини в емисиите е убитата майка Дарина Министерска и 12-месечната ѝ дъщеричка. Извършителят на двойното убийство и съпруг на младата жена и баща на детето ѝ - 26-годишният Викторио, днес влезе в съда.

Той заяви, че е имал много хубави моменти с Дарина. Поясни, че не си обяснява това, което се е случило и не е имал психически проблеми.

Убитата Дарина Министерска и бебенцето ѝ Никол ще бъдат погребани като булка и шаферка. Това написа във Фейсбук нейна приятелка на име Валерия, а в профила си във Фейсбук сложи черно-бяла снимка на младата жена и детето ѝ в знак на съпричастност към семейството и близките на убитите.

"Мили хора, нагледах се и се наслушах на некомпетентни изказвания и писания, както и на това, че се опитват да изкарат Викторио психически неуравновесен!!! Само искам да ви кажа, че той е абсолютно здрав психически и това, което извърши е напълно преднамерено, всички доказателства ги има и са налице, но някой се прави на сляп!!! Призовавам всички ви - спрете да пишете глупости и оставете родителите и ние, техните близки и приятели, да изпратим Дарина и Никол в последния им земен път подобаващо. Спестете ни некомпетентността си!!! Двете ще бъдат погребани в бели рокли, като булка, която Дари не можа да бъде и Никол като шаферка на майка си, която също не доживя да стане".

Погребението ще бъде тази неделя от 13:30 часа, в църквата "Свети Николай Чудотворец" .