Автор
Woman.bg

Даяна пазела в дневник секс тайните на Чарлз

Принцеса Даяна пазела дневник със секс тайните на кралското семейство.

В дневника Даяна навлиза в интимни подробности за лудориите в спалнята на Чарлз и любовницата му Камила Паркър Боулс, която по-късно става негова втора съпруга.

Тя виждала, че бракът й бил на път да приключи и започнала да води бележки за сексуалните навици на други членове на семейството.

Разследващият писател Алън Пауър открива тази информация, докато прави разследвания за своята книга. Дневникът попаднал в ръцете на приятел, който дори е искал да го публикува в чужбина.

"Това би застрашило монархията", казва Пауър, цитиран от британската преса. По думите му принцесата планирала да използва записките си, за да получи достъп до синовете си Уилям и Хари след развода си с принц Чарлз.

Само 18 месеца по-късно тя загива в ужасяваща автомобилна катастрофа в Париж, а някой е успял да се промъкне в двореца Кенсингтън и да грабне дневника и никой никога да не го види, казва писателят.

Алън е категоричен, че смъртта на принцесата е убийство, а не авария, заради вредните последици, който дневникът можел да нанесе на кралското семейство, ако някога бъде публикуван.

Източник: БГНЕС