Дейвид Бауи: Никога не съм си представял, че ще бъда толкова семейно ориентиран мъж

08 януари 2023 | 07:00
6204
1
Снимки: Getty Images
1

Днес щеше да навърши 76, но съдбата отреди вече да не е сред нас... Дейвид Бауи – символът на цяло едно поколение, си отиде преди седем години – на 10 януари 2016-а, само два дни след като навърши 69.

„Неговото влияние е уникално в поп културата, той е променил живота на повече хора, отколкото всяка друга фигура“, казва за Бауи Дейвид Бъкли.

Самият Бауи пък с усмивка признава, че винаги се е изумявал как хората приемат на сериозно нещата, които казва. Предлагаме ви 10 емблематични цитата на Дейвид – артистът, който завинаги ще oстане в сърцата ни:

- Причината да не искаш да се обвържеш не е, защото си свободолюбив и авантюристичен човек, а защото си ужасен от това да заприличате на майка ти и баща ти.

- Утрешният ден принадлежи на онези, които могат да чуят неговото пристигане.

- Преди много години трябваше да си призная, че не съм много разбираем, когато трябва да обяснявам как се чувствам. Музиката ми го прави вместо мен.

- Да говориш за изкуството е все едно да танцуваш за архитектурата.

- Винаги съм имал неистовата нужда да бъда нещо друго, различно от човек.

- Никога не съм си представял, че ще бъда толкова семейно ориентиран мъж, не мислех, че това е част от „грима“ ми. Но някой е казал, че когато остаряваш, се превръщаш в човека, който винаги е трябвало да бъдеш. Това се случва и с мен. И всъщност съм изненадан кой съм, защото приличам на баща ми.

- Мога да помоля за цигара на всеки един език.

- Толкова пъти съм променял образа си, че сигурно дори пред себе си не признавам, че всъщност съм просто една затлъстяла корейка.

- Славата, сама по себе си, не ти носи нищо повече от добро място в някой ресторант.

- Когато остаряваш, въпросите се свеждат до само два. Колко време ми остава и какво да правя с него?

Коментари

1
  08 януари 2023 | 20:19 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 2700 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени