Автор
Woman.bg

Дейвид Бекъм се готви за пътуване в Космоса

Дейвид Бекъм се готви за пътуване в Космоса, разкрива британският таблоид The Sun.

Бившият футболист е в размисли дали да реализира космическо пътешествие. Той дори признава пред близки, че ако това се случи, иска да "порита топка", докато е в Космоса, съобщават британските медии.

Бекъм говори за космическо пътуване от известно време, но все още се колебаее,споделя източник пред The Sun. Пресата на Острова споделя още, че ексфутболната звезда е признава, че опцията желанието му наистина да се реализира, го кара да се чувства "доста нервен".

Децата му обаче са силно въодушевени от възможността баща им да полети в Космоса и дори определят вероятността това да се случи като "много готина".

Припомняме ви, че преди десетилетия космическо пътешествие би изглеждало като част от сценарий на филм, спадащ към научната фантастика. Но ето, че до години пътуването из Космоса ще е факт, благодарение на компании като Virgin Galactic на британеца Ричард Брансън. А самият Брансън е категоричен, че той ще бъде един от първите космически туристи.

Новината за пътуването на Дейвид Бекъм в Космоса идва дни след като телевизионната водеща Каръл Вордърман обяви, че иска да първата жена правила секс в космоса.