Автор
Woman.bg

Деси Радева и кралица Рания: Коя е по-елегантна? (Снимки)

Българският президент Румен Радев и съпругата му Десислава Радева бяха посрещнати с официална церемония от техни величества крал Абдула Втори и кралица Рания по-рано днес. След срещата между двамата държавни ръководители и техните съпруги се състояха и разговори между двете делегации.

View post on Instagram
 

За срещата с една от най-обичаните жени в Близкия изток първата ни дама избра елегантен тоалет с дантела в цвят екрю на родната дизайнерка НЕВЕНА.
Тоалетът, специално подбран за визитата, с дължина под коляното и три четвърти ръкав в неутрален, топъл цвят, се отличава със сдържаност и с единствена декорация от триизмерност и дискретен колан. Силуетът на дрехата е женствен, а комбинацията от вталена и разкроена част, материя и безшумен детайл създава баланс между личност, фигура и повод.

Косата на първата ни дама бе прибрана в небрежен кок ниско на тила. Кралица Рания, както винаги, не изневери на финия си и модерен стил. За повода тя избра бежова пола под коляното, комбинирана с красиво сако с колан и с лилави обувки на тънък ток с каишка.

По време на срещата кралят на Йордания приветства водената от президента делегация и изтъкна, че визитата е и възможност за отбелязване на 50-годишните дипломатически отношения между двете страни.

В интервю, излъчено в събота, пред Мартин Карбовски Деси Радева сподели, че с Румен Радев се познават вече от 31 години.

"Работех като манекенка и с Румен се запознахме на едно мое ревю. Беше 8-ми декември. Той явно е бил впечатлен от мен, отишъл е в агенцията, в която работех, да ме търси, разбрал е къде уча. Намери ме пред училище и ми каза "Дължиш ми един танц", каза първата дама в телевизионното интервю.

А ето какво каза за Слави Трифонов Деси Радева: "Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски град, доведе го моята съквартирантка. Точно вечеряхме, на масата имаше мас и щафета салам, бяха най-гладните години. Като видях приятелката ми да идва с един много дълъг човек, си казах: леле, ще ни изяде вечерята. Поканихме го, а той пък взе, че прие. Остана до 3 часа, тогава взе виолата и започна да свири, спомни си Радева за запознанството си с Дългия през 1990 г. Той ме убеждаваше, да не емигрирам, аз исках да напусна България."