Автор
Woman.bg

Деси Радева на 50! ЧРД на първата дама на България

Днес първата дама на България Деси Радева отбелязва своя 50-годишен юбилей.

Тя е родена в Бургас. Завършва английска гимназия в родния си град, а след това следва в Университета за национално и световно стопанство, специалност "Финанси и кредит".

Работила е като офис мениджър в телевизионните продукции "Каналето" и "Хъшове". Продължава кариерното си развитие като отговорник за връзките с обществеността в музикална компания.

След това става асистент на генералния мениджър за България на голяма компания за производство на бира. От 2011 година работи в командването на военновъздушните сили на България. През 2014 година отговаря за външната и вътрешната комуникация на институцията.

През 2016 година се омъжва за настоящия президент на България Румен Радев.

fbpost

След като говорим за Деси Радева, няма как да не обърнем внимание и на нейния безупречен стил на обличане. Тя винаги блести с елегантни тоалети и визиите ѝ често са сравнявани с тези на модни икони като първата дама на САЩ Мелания Тръмп и тази на Франция Бриджит Макрон.

Дизайнерът, на когото първата дама най-често се доверява, е Невена Николова, чиито творения са истински хит във Великобритания през последните години. На рокли на дизайнерката често залагат известни дами, включително Лиз Хърли. С произведения, дело на Невена, се появиха и редица от гостите на сватбата на сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа.

Най-красивите визии, които първата дама Десислава Радева демонстрира през изминалата година, може да видите тук!

fbpost