Автор
Филип Данауи

Деси Стоянова с афро прическа като Уитни Хюстън

Водещата на "Преди обед" Деси Стоянова, изненадващо се появи в ефир с нова прическа. Екранната партньорка на Сашо Кадиев е известна с консервативния си облик и промяната във визията й наистина е събитийна.

Свикнали сме да виждаме Стоянова с права коса и букли в краищата на косата, а новия имидж направо сваля няколко години от възрастта й от раз. С тази прическа дори много ни напомня на голямата соул дива Уитни Хюстън, с тази разлика, че журналистката не е цветнокожа.

View post on Instagram
 


Афро фризурата на 43-годишната телевизионерка предизвика коментари в социалната мрежа, сред които имаше такива, които не одобриаха промяната. "Моите уважения към Деси Стоянова - прекрасна и много красива жена е, но прическата ѝ днес е странна?!", пишат зрители във Фейсбук страницата на предаването. "Меко казано направо си е отмъщението на фризьора", продължава друга дама. "Деси е като Самюъл Джаксън в "Криминале". Само бардите и липсват", коментират още. Някои дори сравниха водещата с Анджела Дейвис" - американска политическа активистка и борец за граждански право.

Все пак имаше и положително настроени фенове на ток-шоуто на бТВ. "Деси е много красива с къдрава коса, напомня на нашумялата певица LP!", контрират критиките за Стоянова.