Автор
Woman.bg

Децата на Крис Корнел с разтърсващо писмо до покойния си баща

Децата на Крис Корнел споделиха трогателни слова във фейсбук профила на покойния си баща, които просълзиха света.

Фронтменът на "Саундгаpдън" и "Аудиослейв" се самоуби в хотелската си стая след концерт в Детройт на 18 май и остави след себе си скърбящи вдовица и три прекрасни деца. Чувството, че са загубили свой безценен близък, остана и в сърцата на милионите му фенове по целия свят.


По повод Деня на бащата дъщерите му Тони и Лилиан и синът му Кристофър почетоха паметта на баща си по изключително красив и емоционален начин. Всички те изразиха дълбоката си обич и болка от загубата на своя татко с прочувствени думи в официалната фейсбук страница на легендарния музикант.


Под колаж от семейни снимки Тони написа:


Татко,

Позволи ми да започна с думите колко много те обичам и колко много означаваш за мен. Ти си моят идол, на когото винаги съм се възхищавала. Ти ме тласкаше напред в живота всеки ден и все още го правиш.

Винаги, когато си мисля, че няма начин да продължа без теб, чувам гласа ти: "Не се притеснявай, фъстъче. Тревогата е загуба на време, аз съм добре."

Винаги съм поставяла дълбоко в сърцето всичко, каквото ми казваше. Може би защото в думите ти имаше толкова много мъдрост.

Винаги, когато се прибираше вкъщи от турне, ти прекарваше цялото си свободно време с нас. Независимо колко си бил уморен и колко часове си пътувал, ти беше тук с нас.

Винаги, когато се разболявах, ти се грижеше за мен, прегръщаше ме и ме целуваше. За да се увериш, че моята болест отминава, ти ме събуждаше и ми даваше лекарство, аз отварях очи, виждах те и се чувствах по-добре.

Имам толкова много спомени с теб, но един от любимите ми е от тази година, когато гледахме "Purple Rain". Помниш ли? Бяхме отседнали в онзи хотел, ти влезе в стаята ми, точно когато се опитвах да намеря филм, който да гледам. "Какво ще кажеш за "Purple Rain", каза ти. Винаги съм се доверявала на преценката ти. Пуснах го и веднага се влюбих! След това стигнахме до любимата ми песен "The Beautiful Ones".

"Тази песен е толкова специална, че дори не принадлежи на жанра си. Когато бях на двадесет години, отидох да гледам постановката. В театъра някой започна да се смее точно на тази сцена и песен. Наистина ме вбеси", разказа ми ти. И аз се влюбих в песента и я слушах повторно.

Нашата специална връзка беше изкуството. Стихове, книги, музика, литература. И двамата имаме безусловна любов към всичко това.

Кой щеше да ме запознае с филми като "Purple Rain" и песни като "The Beautiful Ones" , ако теб те нямаше?

Знам, че все още си тук и че топлината, която изпитвам в студа, това си ти.

Ти си най-добрият татко в целия свят.

Обичам те и ми липсваш. И ако има на света баща, който заслужава да бъде поздравен за своя празник повече от всеки друг на този ден, това си ти, тате. Честит ден на бащата!

С любов,
Твоята Тони


Ето и думите на Лилиан:

Преди няколко години обикаляхме около Сентръл парк и ти ми каза, че на света няма много добри хора, но че аз съм един от малкото такива. Винаги си вярвал и си се гордеел с мен. Топлотата и любовта ти винаги ме вдъхновяваха. Ти ми даде крилете, с които никога няма да спра да летя. Сега повече от всякога искам да живея живота си, за да помагам на другите, както го правеше ти. Искам да продължаваш да се гордееш с мен. Тони, Крис и аз обещаваме да оцелеем, да устояваме и да процъфтяваме, както винаги сме го правели. Толкова съм горда, че съм твое дете. Обичам те повече, отколкото мога да изразя обичта си с думи. Ще ми липсваш завинаги.

Твоята калинка,
Лилиан


Вдовицата на Крис – Вики Корнел, написа:

На моята сладка любов, липсваш ми толкова много. Може би, ако не беше най-невероятният съпруг и баща, който винаги ни обграждаше с цялата си любов и внимание, нямаше да ни бъде толкова трудно сега, в този, толкова тежък за всички нас, момент. Ти ни даде цялото си сърце и остави огромна и болезнена пропаст в нашите. Не знам как да продължа без теб. Но ще се опитам. Заради теб и нашите прекрасни деца.

Обичаме те повече от всичко!
ВК

Четете още: Защо се самоуби Крис Корнел?