Автор
Woman.bg

Дъщерята на Лени Кравиц се сгоди по анцуг и тайно се омъжи

Дъщерята на Лени Кравиц – Зоуи се омъжи тайно за актьора Карл Глусман („Хищници в мрака“). Източници, близки до двойката, съобщиха, че Зоуи и Карл са сключили граждански брак. Младоженците планират и по-голяма сватбена церемония за своите приятели и семейство. Според светските хроникьори сватбата ще бъде през юни във Франция.


Двамата се запознали през 2016 г. в бар чрез общи приятели. Не след дълго заживяват заедно. „Толкова е релаксиращо да си до някой, с който можеш да бъдеш сто процента себе си. Той ме кара да се чувствам истинска", сподели в интервю за Rolling Stone звездата от “Големите малки лъжи“.


30-годишната Кравиц и 31-годишният Глусман се сгодиха през 2018г. „Бяхме си вкъщи. И двамата бяхме облечени с анцузи. Чувствах, че сърцето на Карл бие много учестено. Всъщност бях по-притеснена за него", разказа тогава дъщерята на Лени Кравиц. Зоуи признава, че до последно е искала да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите. „Според мен това е един изключително личен момент и затова не го обявих официално“, откровена бе актрисата.