Джанет Джексън в жестока битка за детето си

06 юни 2018 | 13:03
23319
2
снимки: Getty Images, Instagram, Daily Mail
2

Ако вие сте имали спокоен и щастлив уикенд, то Джанет Джексън не може да се похвали със същото. В събота вечер звездната дама изпада в крайно стресираща ситуация, която завършва с обаждане в полицията. Джанет е силно притеснена за живота на мъничкия си Иса, откакто е разделена с баща му Уисам ал-Мана. Двамата си поделиха попечителството над детето, след като се разведоха и в момента то прекарва време и с майка си, и с баща си. През изминалия уикенд Иса е бил при татко си в Малибу. Късно вечерта в събота Джанет получава обезпокоително обаждане от детегледачката на сина й, която също е била с него и Уисам. Тя информира Джанет, че Уисам се държи агресивно и че е уплашена за сигурността на детето. Дори в момента на разговора жената била толкова уплашена, че се заключила в тоалетната, за да може да се свърже с Джанет. В пристъп на паника Джексън мигновено подава сигнал в полицията и обвинява бившия си мъж, че употребява наркотици, когато е със сина им и че застрашава живота му с агресивното си поведение.Минути по-късно полицията пристига в хотела, в който са били Уисам, Иса и детегледачката и започват проверка. Служителите на реда констатират, че синът на Джанет и Ал-Мана не е бил застрашен и по-късно си тръгват.

Певицата и арабският милиардер имаха бурна връзка в продължение на няколко години, а през 2012 г. двамата влюбени си казаха „Да“. Пет години по-късно на бял свят се появи и плодът на любовта им – Иса. Това е първото дете и за тогава 50-годишната Джанет. Само три месеца след това през април 2017 г. Джексън и Уисам се разделиха. Като причина изтъкнаха липсата на разбирателство.През годините в медиите многократно се появяваха слухове, че арабският милиардер непрекъснато малтретира уж любимата си Джанет. Понякога дори дочувахме, че той я карал да прикрива лицето си със забрадка. Също така в отношенията им не отсъствали и физическата саморазправа и психическият тормоз. Джанет се чувствала застрашена и това й помогнало да вземе решението за развод. 

Четете още: Мелания с първа поява след операцията

Още по темата

Коментари

2 Анонимен
  01 септември 2020 | 18:55 отговор
 

Ненормалница. Ако е някое бедно момиче разбирам, но тя има и световна слава и милиони. Алчността няма граници.

 
1 анонимен
  06 юни 2018 | 17:33 отговор
 

Като се ожени за тоя мюслим , беше много важна , даже май прие исляма за да се прави на интересна ! Сега явно е разбрала какво представляват !

 

Добави Коментар

Най-четени