Дженифър Лопес шокира почитатели и медии с разкритие за упражнен над нея сексуален тормоз. По време на прослушване за роля, режисьор, чието име звездата предпочита да запази в тайна, е пожелал да види гърдите на актрисата голи, пише „Холивуд рипортър“.

Възмутена от безсрамното поведение на въпросния кинодеец, актрисата остро отказала.



Сексапилната латинодива допълва пред изданието, че много нейни колежки, преживели подобен акт на насилие над личността им, са се чувствали притиснати и са се съгласявали в името на ролята, от която се нуждаели.

За случая Лопес признала по време на разговор на импровизирана кръгла маса в компанията на още няколко известни актриси, сред които Рене Зелеуегър, Лора Дърн, Скарлет Йохансон и Лупита Нионго. Всички те се били събрали, за да обсъдят работата на жените в Холивуд след движението #MeToo.



След като описала сцената, Лопес добавила: „Малкото от Бронкс, което нося в мен, излезе на повърхността и му отговорих в прав текст, че няма да си сваля горнището.“

На въпроса от страна на Скарлет Йохансон кой е режисьорът, Джей Ло отказала да отговори. Това, което тя изтъкнала по темата, било че ако в моменти като този една актриса се поддаде на натиска да направи всичко, за да получи ролята, режисьорът щял да реши, че му е позволено да прави, каквото си иска с нея.

Ето какво още споделила по случая холивудската звезда: „Малко по-късно той отстъпи и се извини. Но в момента, в който излезе от стаята, дизайнерката на костюми, която беше свидетел на разигралия се пред нея диалог, започна да се извинява от негово име.“

Четете още: Джей Ло нажежи мрежата с убийствено тяло