Автор
Woman.bg

Джейсън Мамоа и Лиса Боне си казаха заветното "да"

Тя е Лиса Боне – бившата възлюбена на Лени Кравиц, талантлива актриса и певица и един от най-големите секс символи на 90-те, той е Джейсън Мамоа – мускулестият красавец от Игра на тронове, чиято смърт в първи сезон отказа част от екипа ни от лентата.

Двамата заедно са една от най-ефектните и видимо влюбени двойки в шоубизнеса. Запознават се през 2005 година чрез общи приятели и според досегашната информация са законни половинки от 2007-а година. Информация разпространена от медиите днес обаче твърди, че двамата всъщност не са били женени до преди няколко седмици.

Според чуждестранните издания 49-годишната Лиса и 38-годишният Джейсън, които са горди родители на две дечица, са си казали заветното да този октомври на скромна церемония в дома им в Калифорния.

На бракосъчетанието е присъствала дъщерята на Лиса от връзката ѝ с Лени Кравиц – Зоуи, и скоро оженилите се Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър.

Като доказателство на твърдението, че Лиса и Джейсън са се врекли във вечна вярност едва преди седмици идва и разкритието на източник на "Дейли мейл". Той работи в една от общините в Лос Анджелис и заяви, че звездната двойка има свидетелство за брак от началото на миналия месец.