Автор
Woman.bg

Джейсън Момоа се раздели със 7-годишната си брада (Видео)

Джейсън Момоа потресе феновете си, след като се показа в неузнаваемо нова визия. За добро или зло звездата от „Игра на тронове“ и „Аквамен“ обръсна брадата си за първи път от седем години.



За вас не знаем, но ние мислим, че така 39-годишният Хал Дрого, както го знаем от едноименния сериал, изглежда много по-различно в сравнение с предишния си образ – по-младолик е и още по-секси и чаровен.


Всъщност причина да се раздели с мъжествения си атрибут, който беше нещо като негов запазен знак, е желанието му с този жест да привлече вниманието към проблемите със замърсяването на околната среда с пластмаса.

Във видеото, което Джейсън е публикувал онлайн, той ритуално премахва брадата си, а към него споделя: "Довиждане, Дрого, Аквамен, Деклан, Баба", изброявайки част от героите, които е изиграл с брада на лицето си. След това допълва: "Обръсвам тази брада, време е за промяна. Промяна към по-добро... за децата ми, за децата ви, света. Нека направим позитивна промяна за здравето на нашата планета."


Видеото е част от рекламна кампания за нов вид вода в кенове, които могат да се рециклират. Към края на клипа Момоа споделя още, че мрази да се качва на самолета с малко пластмасово шише вода и че "има само едно нещо, което наистина може да помогне на планетата ни и да я спаси, докато рециклираме... това е алуминият".

С други думи призивът на Момоа е да спрем да използваме пластмаса и да я заменим с алуминиеви кенчета, защото те са рециклируеми, което позволява да бъдат използвани многократно, без да вредят на планетата.

Смелата му постъпка да се сбогува със седемгодишната си „космата другарка“ обаче оказа положителен ефект и върху рейтинга на фентъзи сагата, чийто последен сезон стартира само преди броени дни.

Четете още: Избраха най-секси звездния мъж