Джен срещу Анджи - коя ще се омъжи първа?

26 април 2012 | 18:30
5407
5
5

Седмица след новината, че Брад Пит и Анджелина Джоли ще сключват брак, сега се появиха информации, че и Дженифър Анистън се готви за същото.

Тя и Джъстин Теру дори били набелязали място – хотел на остров Крит, пише eva.bg. Правили проучване какви условия има, колко ще струва и т.н.

Били решени да минат под венчилото на някое романтично и красиво място в Гърция. И това не е случайно, защото бащата на Джени има гръцки корени.

Нищо чудно двамата наистина да мислят за сватба, но дали ще го направят паралелно с Пит и Джоли? Още повече, че източник на информацията се оказва хотелът, който уж били проучвали за евентуално бракосъчетание.

Така че, поне засега залагаме на сватбата на Бранджелина, която явно ще се състои във френското им имение през лятото.

Още по темата

Коментари

5 Blondinka
  27 април 2012 | 19:03 отговор
 

Не схващам каква е връзката между един уникален и различен писател и една неграмотница.

 
4 Копче
  27 април 2012 | 15:18 отговор
 

Не познавам Tedi USA , но и Ч.Буковски не слага главни букви, а пък е световно известен и признат.

 
3 Blondinka
  27 април 2012 | 14:48 отговор
 

Do Tedi USA В един друг пост се похвали колко си успяла , красива и интелигентна . Речника ти обаче е като на каруцарка. Жена с такива многобройни качества като теб не бива да си позволява махленски език. За правописа дори не ми се коментира - главната буква в началото на изречението и Й-то за нищо ги нямаш.

 
2 Tedi USA
  26 април 2012 | 19:42 отговор
 

престанете да си измисляте мелодрами и сапунени сериали, пиарите на анистън категорично отрекоха,че тя ще се жени ,нито пък са сгодени- всичко е медиина шумотевица с цел да си продават издателите жълтата преса.пука и на анистън за онзи смотанияк пит какви ги върши с анорексичката джоли, жената си живее живота и се радва на милионите си-а вие сте ще си останете с пръст в гъз!

 
1
  26 април 2012 | 19:04 отговор
 

Много е глупаво това изкуствено подържане на войната между тях.Аз мисля, че такава отдавна няма.И да, Дженифър може и за загуби, но го направи с достойнство, така че едва ли ема смисъл от всички тези истории на жълтата преса.

 

Добави Коментар

Най-четени