Дженифър Лопес е пред раздяла с приятеля си Каспър Смарт, съобщават американски медии, предаде БГНЕС.

43-годишната латино бомба осъзнала, че няма много общи неща с 24-годишния танцьор и започнала да се чувства като негова детегледачка.

"Джен в момента е на турне с Енрике Иглесиас и Каспър е главен хореограф на шоуто й, в което той също танцува. Трудно е да си на път, това не е първото турне на Джен и сега тя се чувства повече като детегледачка, отколкото като приятелка на Каспър", разкри започнат източник пред сайта RadarOnline.



"Каспър обича да ходи на купони с другите танцьори, а това просто не е по вкуса на Джен. Тя е изцяло съсредоточена върху работата и е изключителен професионалист. Джен със сигурност ще скъса с него, те нямат бъдеще заедно в дългосрочен план", допълва източникът.



Лопес започна връзката си със Смарт през есента на миналата година, само няколко месеца след края на седемгодишния си брак с Марк Антъни през юли.

Първата част от турнето с Енрике Иглесиас приключва този месец в Маями, щата Флорида, а втората, европейска част, ще започне от Португалия в началото на октомври.



"Каспър вероятно ще бъде изритан, когато турнето приключи в Маями. Джен признава, че се е увлякла по него и че той бил точно това, от което се нуждаела, по онова време, за да преодолее болезнената си раздяла с Марк, но вече е готова да продължи напред", споделя източникът.