Джина Лолобриджида се ваксинира на 93: Не трябва да се страхувате!

Живата икона на италианското кино Джина Лолобриджида се васкинира срещу COVID-19, съобщи самата тя пред в.”Кориере дела сера”.

„Дойдох в болницата с предубеждение, а останах учудена – тази ваксина на „Пфайзер”не ми причини никаква болка. На 8 февруари трябва да се върна за втората доза”, разказа звездата. „Разбира се, че съм доволна. Искам да живея!”, сподели 93-годишната легенда, като допълни, че била извикана за ваксиниране преди няколко дни от римската болница „Кампус Био-Медико” на 18 януари в 14.50 ч. и направила всичко възможно, за да не пропусне реда си и да отиде навреме. До мястото за извършване на въпросната манипулация актрисата била придружена от своя асистент Андреа Пиацола, който тя приема като син.

View post on Instagram
 


Красивият блян за много мъже по света от миналото се яви за интервенцията като истинска звезда. За случая тя бе облякла елегантна рокля в черно и палто от визон. Пред журналисти Лоло споделила, че се надява да бъде пример за онези, които отричат или се страхуват от ваксината. „Да се ваксинираме е прекрасен повод да покажем, че сме обединени, че вършим правилното нещо, че можем да излезем от пандемията. Държа да кажа на всички, че не трябва да се плашат”, каза звездата.

View post on Instagram
 


Джина не скри още, че периодът на епидемията бил първият момент в живота ѝ, който ѝ дал глътка въздух и възможност да се откъсне за известно време от света и да остане сама със себе си: „Знам, че го правят от обич, но аз съм си добре и без да имам много хора около себе си”.

В момента най-голямата радост в ежедневието на Лолобриджида е осеммесечната дъщеря на асистента ѝ Андреа Пиацола - „моят ангел хранител”, както го нарича, и за когото казва, че е спасил живота ѝ четири пъти. „Щастлива съм, че Андеа е плътно до мен и че ми помага да живея, защото аз искам, искам да живея, а освен това трябва и да работя. У дома ме чакат още някои скулптури за довършване”, разкрива Лолобриджида, която през последните години се е отдала и на друга своя любима страст и професия - скулптурата.

Четете още: Извънредно от Бъкингамския дворец: Кралица Елизабет II се ваксинира срещу Ковид-19