За момента не са известни много подробности за бъдещата звездна сватба. Не са ясни нито датата, нито мястото, но изглежда, че актрисата вече е направила своя избор за кум, и това е брат й Джеймс Хевън, съобщава британското сп. "Heat".

Както е известно Анджелина не прави нищо като всички останали. Обикновено младоженката избира жена за кума, но актрисата се е спряла на мъж.

"Джеймс беше много щастлив да приеме поканата на малката си сестра", съобщава запознат източник пред списанието. Анджелина, която израснала с постоянно отсъстващия си баща, можела винаги да разчита на брат си, който бил мъжът в семейството.



Поради това не е учудващо, че тя е избрала точно него за кум. Друга причина вероятно е и фактът, че Анджи няма много приятели, както сама сподели през декември 2011 г. пред американското издание на сп. "Мари Клер", предаде БГНЕС.

"Нямам много приятели, с които да общувам. Стоя си много у дома. Не съм много общителна", призна актрисата.



"Освен че израсна с Джеймс, тя винаги се е разбирала по-добре с футболистите, отколкото със засуканите момичета в гимназията", разкрива още източникът пред сп. "Heat".

Брад Пит и Анджелина Джоли, които са заедно от 2005 г., се сгодиха през април т. г. по настояване на шестте им деца, както твърдят запознати източници.