Джоли вдъхновена от прекрасната аура на Кейт

26 март 2012 | 13:19
6683
4
4

Анджелина Джоли отново напомни на своите фенове, че подготвя филм за херцога и херцогинята на Кембридж - Кейт и Уилям.

Анджелина за пореден път сподели, че е изумена от скромността на половинката на принца. Близки на актрисата споделят, че Джоли била вдъхновена от прекрасната аура на Кейт.

Джоли и Пит изгледали сватбената церемония на знатната двойка заедно с шестте си деца вкъщи, пише actualno.com

 

 

Относно огромното внимание, което беше обърнато на дълбоката цепка на черната й кадифена рокля и подаващия се изпод нея разголен крак на наградите "Оскар", Анджи коментира, че не обръщала особено внимание на такива неща.

Актрисата обаче обясни пред "Тhe Huffington Post", че не гледа телевизионни шоута, и дори да срещне нещо за себе си в интернет, не го отваря.

Още по темата

Коментари

4 Лора
  19 октомври 2012 | 20:29 отговор
 

Анджелина си е Анджелина, незацисимо от всичко :) Тя е една уникална жена, всестранно развита личност със силно изразена гражданска позиция, която не гледа само и единтвено себе си, което в днешния враждебен свят е доста рядко срещано явление, за съжаление :( Пожелавм ѝ цялото двъхновение на света и да е жива и здрава и много много щастлива:) Между другото, снимката е страхотна! :) Поне според мен :) А съм сигурна, че ще се появпт и разни завистливи комплексарчета, които ще се опитват да кажат на бялото черно. Бих ви казала - спестете си усилията! Ако не харесвате Анджелина, просто не пишете. Благодаря :)

 
3 Надя
  06 май 2012 | 20:44 отговор
 

Хората от подобен ранг са различни помежду си, както хората от всяка социална прослойка :) Анджелина е страхотен човек.

 
2
  27 март 2012 | 12:09 отговор
 

Повечето хора от подобен ранг са изкуствени и живеят за внимание,Анджи по-скоро е изключение,а не правило

 
1
  26 март 2012 | 17:09 отговор
 

Така и трябва ! Хората от подобен ранг, като на Анджелина, знаят кое е важно и истинско в живота ! Те са интелигентни и духовно надарени, не обръщат внимание на дребните низсши душици ! Понякога повърхността на другите може да ни накара да отвърнем със същото, но това е това е толкова първично и мимолетно чувство, лесно преодолимо, след което осъзнаваме колко над нещата сме и се чувстваме щастливи (Важи само ако наистина мислим по този начин и сме такива хора)! Успех с духовното и морално издигане :)

 
 
14 август 2019 | 02:17

Точно.

Добави Коментар

Най-четени