Според слуховете Джордж Клуни и Елизабета Каналис си казали "Да" вчера, в близост до италианското фамозно езеро Комо.

Сватбеното тържество се състояло във вилата на актьора, където на едно място се събрали едни от най-близките приятели на Клуни, повечето от които знаменитости.

Сардинката и неостаряващият актьор са заедно от миналата година, а съдбоносната им първа среща е именно там, където днес те ще се венчаят.

Елисабета Каналис стана по-известна, след като успя да задържи до себе си един от най-желаните ергени, въпреки че и преди това славата не й е била чужда с прозвищата й на модел и водеща.

Напоследък се появиха разкрития за миналото на италианската манекенка, която стана обект на разследване, след като нейна позната заявила, че е виждала красавицата да шмърка кокаин в нощен клуб в Милано през 2007 година.

"Не мога да си спомня името на организатора на частното парти, на което бяхме, но си спомням, че всички взимаха кокаин, включително и Каналис" - разкрива свидетелката пред италиански вестник.

Миналото на италианката с гореща кръв обаче не попречи на Джордж да падне на колене пред Елизабета, нито на това да сподели бъдещето си с красавицата.