Автор
Woman.bg

Посрещаме "Джулай морнинг" с яки партита по морето и световни хаус величия

Остават броени дни до най-емблематичния изгрев в годината – July morning. Тази неделя Bedroom beach ще превърне култовото утро в разтърстваща емоция.

За поредна година стотици ще посрещнат слънцето на морския бряг, като символ на ново начало. България е единствената страна, в която традицията на хипи движението е жива и до днес.

Зад пулта на луксозния морски бряг ще застанат две от най-емблематичните DJ имена - Steven и Yassen Petrov. Създателите на Метрополис дават силна заявка за паметна нощ. Ценителите на клубната музика определят Ясен Петров, като един от най-непредсказуемите диджеи на нашата сцена. Музиката му е изпълнена с трайбъл ритми и бас линии, които докарват публиката до еуфория. От своя страна, Стивън е един от пионерите на хауса у нас с близо 30-годишна кариера зад гърба си. Винаги е търсил вдъхновение в класическия фънк, а любимите му моменти са онези, в които всички са „на гребена на вълната“.

July morning ще бъде само началото на серия ексклузивни морски партита с цяла поредица световни хаус величия. Първото от тях е планувано още за 20 юли, когато зад пулта на Bedroom beach ще застане Liva K. Само 10 дни по-късно, на 27 юли (събота) пристигат култувото дуо Crazibiza. Миксовете им буквално взривяват платформата Youtube, a изявите им на живо се планират за година напред.

Зад това име се крият двама унгарски музиканти с артистични псевдоними Tommyboy и Agebeat. Crazibiza се изкачва на музикалната сцена през 2012 г. и завладява света мигновено. С над 150 клубни участия на година, за тях буквално не съществуват граници, държави и часова разлика. Това лято има сантиментална стойност за тях, защото за 10-та юбилейна година ще застанат зад пулта на най-големия морски клуб.

Махмут Орхан се завръща в Слънчев бряг на 10 август за една безпрецедента парти вечер, която по всички личи, че ще се превърне в паметна за Лято 2019. Дата 17 август е запазена за Consoul Тrainin. Псевдонимът му всъщност е съкращение на фразата: "Всичко, което усещаш в душата си, идва от звуците на DJ пулта." Създателят на Take me to infinity и Obssesion е подготвил ексклузивен сет за целителите на клубната музика.