Ейдриън Броуди бил депресиран след "Пианистът"

09 юли 2012 | 11:07
9795
2
2

Актьорът Ейдриън Броуди бил "сериозно депресиран" в продължение на една година след снимките на "Пианистът".

39-годишният актьор, който на 29 години стана най-младият човек, печелил Оскар за най-добър актьор за участието си в драмата, признава, че ролята на музиканта от полско-еврейски произход във филма за Втората световна война, оказала влияние върху него, защото се потопил дълбоко в образа.

 

Ейдриън, който свали много килограми за ролята си във филма, казва: "Беше много изтощително. Цяла година след това бях сериозно депресиран. Имаше сериозни преходи, през които преминах физически и емоционално... Снимах филма, когато бях на 27 и това беше истинско събуждане и навлизане в зряла възраст".

 

Броуди, който става актьор едва на 13-годишна възраст, смята, че е бил зрял и чувствителен още тогава, въпреки младостта си, защото фактът, че бил единствено дете в семейството, означавал, че трябвало да поеме отговорност за действията си.

 

 

"Смятам, че това ме накара да съзрея, защото трябваше да отговарям, когато се прибера вкъщи. Не можех да избягам от отговорност и да я прехвърля на брат ми или на сестра ми. Трябваше да бъда отговорен", споделя актьорът пред британския в. "Обзървър".

 

 

Източник: БГНЕС

Още по темата

Коментари

2 dsd
  09 юли 2012 | 12:59 отговор
 

и аз така мисля за него

 
1 Машка
  09 юли 2012 | 12:51 отговор
 

Много добър актьор, невероятен

 

Добави Коментар

Най-четени