Емили с тротинетката се преби със 100, докато изпреварва на Околовръстното. Питаме ви - ами ако вие карате след нея и тя падне пред колата ви?

24 август 2022 | 16:51
7376
13
Инстаграм
13

Емили Йорданова, момичето, станало известно с това, че лети със 100 километра в час по магистралата и столичното Околовръстно, сподели, че е претърпяла инцидент. Чак се похвали. А ние се радваме, че не са пострадали хора. Защото подобно рисково поведение не е добър пример и може да завърши трагично.

Публикуваме споделеното от Емили без редакторска намеса...

"Ще разкажа за първият ми случай на падане с тротинетката! За щастие: Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!! ", написа Емили в Инстаграм.На 23 август 2022 г., вторник, към 17.00 часа, мощната тротинетка се движи със скорост около 100 км в час по околовръстното. Вали дъжд, проливен. Студено е. Буря! Емили уточнява, че е била с всички необходими протектори.

"Всичко беше наред, карах си по правилата, спазвах нужната дистанция от автомобилите и управлявах ел. тротинетката внимателно! Но по едно време докато си карам в средната лента на градската магистрала, настигам автомобил, който видимо се движи по бавно от мен! Поглеждам в огледалата за задно виждане; виждам, че изпреварващата лента е чиста и се готвя за изпреварване! В същото време започвам да правя трагичната маневра! След което, поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!!! ", разказва Емили.

Следва падане.

"За миг от секундата забравям къде съм и какво се случва! Само виждам, че тротинетката се пързаля напред и аз се хлъзгам със огромна скорост по платното! След което започнах да се въргалям и спрях в мантинелата... Тоест аз се влачих около 50 метра по пътя докато спра от 100 км/ч! А тротинетката продължи още толкова и спря на средната лента 50 метра от мен! ".

За щастие инцидентът се е разминал само с натъртване.

Защото автомобилите карат с висока скорост, някой можеше да не успее да намали, да спре. И да се случи най-лошото. И тогава - кой щеше да бъде виновен?

Ние сега ви питаме - ами ако вие бяхте в колата зад Емили и тя напълно незащитена се влачи на платното пред вас? Ами ако я нараните, абсолютно без да мжете да реагирате в ситуацията? Кой ще е виновен? Конструкторите на гуми за тротинетки, които в дъжда при маневра със 100 км в час поднасят?

"Автомобилите спряха и изчакаха да стана, някои хора ме питаха как съм след това падане, а други бяха ужасени за случилото се!!! Служители на бензиностанцията преместиха тротинетката от платното! А аз се затичах към тях да видя какво е състоянието на тротинетката! След което се уверих, че всичко е наред с тротинетката! Слава Богу, че на мен ми няма нищо! Разминах се само със ожулване на дупето!"

Добре, този път е било ожулване на дупето. Другият път може да бъде последен. Някой шофьор ще бъде вкаран в беда, заради нечие несериозно отношение към живота и здравето на останалите участници в движението, както и заради - и аз не знам - странен опит за правене на реклама...

Инцидентът показва едно - че е време управляващите да помислят за по-сериозни мерки - законови. Само си помислете какво би се случило, ако Емили се клонира и около вас на пътя тръгнат да се движат тротинетки, които ви изпреварват със 100 и повече километра в час - тях ли ще пазите или вас и вашите близки, които са в колата? Ами ако метеорологичните условия са лоши, ако станат няколко инцидента? Въпрос на време е да станем свидетели на нещо лошо. Въпрос на време.


Още по темата

Коментари

13 Гого
  30 август 2022 | 09:32 отговор
 

Погледнах му Инстаграма това чудо блъска яко във фитнеса. То си е за страх ! А си мислех само да го видя по магистралата егати боя ще му метна ама ме е страх вече. Бти животното

 
12 Гого
  30 август 2022 | 09:17 отговор
 

Минавам с колата през това чудо . Отварям джама и се изхрачвам мазно да отмия неприятния вкус в устата си че съм минал през боклук. Е така ми се иска да стане !!! Но реално като всеки опитен шофьор остро ще завъртя волана за да избегна ПТП .И ще си докарам куп бели на главата надявайки се да са само финансови а не човешки. Но после ще го намеря тоя траверс и ще му вкарам в г... тоя скутер макар че ще му хареса!

 
11 7777
  29 август 2022 | 18:42 отговор
 

Имам чувството, че с това поведение с тротинетка всичко може да приключи скоро.И то по най-лошия начин. Който няма акъл в главата, не можеш да му го налееш. Който си го търси ще го намери, рано или късно. И всичко да приключва.

 
 
ЯкоШибаНаКошетка
31 август 2022 | 09:16

Да беше к.р, да му го набиеш, ама акъл няма как да му влееш.

10 Кирката
  26 август 2022 | 19:39 отговор
 

Ако стане такова нещо в натоварено движение при дъжд тази проста кофа не си ли дава сметка че някой за да не я прегази може да направи нещо страшно с хора които нямат нищо общо с нея. Пострадал бил дирника и честно казано в такава ситуация минавам дириктно през нея без капка угризение.

 
9
  26 август 2022 | 14:20 отговор
 

Щом питате - отговарям. Ще изчистим света от ненужното.

 
8 ...
  25 август 2022 | 15:53 отговор
 

Никой не е длъжен живота му да претърпява психически травми само защото някакъв нестабилен човек е намерил как по опасен начин да му обръщат внимание. Бих го набила,егати безотговорността и липса на възпитание!

 
7 Много
  25 август 2022 | 07:57 отговор
 

гнусно и тъпо същество.

 
6 Да ходи
  25 август 2022 | 05:32 отговор
 

Да се самоубива на друго място. Очевидно е, че не е съвсем наред жената.

 
 
Г
30 август 2022 | 09:20

Каква жена виде? Това чудо на чудесата е траверс

5
  25 август 2022 | 01:35 отговор
 

Защто никой не съди КАТ?????, колектино или по отделно, ще изкарате добро обещитение, щом плащате застраховки и пътна такса

 
4 Аз
  24 август 2022 | 23:07 отговор
 

Тоя гнусен червей няма ли да умре накрая

 

Добави Коментар

Най-четени