Автор
Woman.bg

Ето ги официалните снимки от сватбата на принцеса Юджийн (Галерия)

Както вече писахме, още една принцеса от британския кралски двор мина под венчилото. Принцесата на Йорк - Юджийн, и Джак Бруксбанк си казаха заветното "Да" в кралския параклис "Сейнт Джордж" на Уиндзорския замък на 12 октомври. По този повод не закъсняха и официалните снимки от сватбата на 28-годишната първа братовчедка на Уилям и Хари и нейният избраник, които Британският кралски двор беше така добър да разпространи.

Кадрите са дело на фотографа Алекс Бремъл, като част от тях са направени в Бялата всекидневна на Уиндзорския замък.

На една от официалните снимки младоженците са в компанията на кралица Елизабет Втора, принц Филип, родителите на булката - принц Филип и Сара, шаферите, братът на Джак Бруксбанк и принцеса Беатрис. Впечатление прави, че въпреки старата им вражда, принц Филип и Сара Фъргюсън са един до друг.

Друга фотография на Бремъл е особено нежна и интимна. Тя е черно-бяла и показва двойката в страстна целувка по време на обиколката с карета.

На трета снимка пък принцесата на Йорк и съпругът ѝ са във вечерно облекло на път за сватбения прием.

Припомняме, че на церемонията присъстваха кралица Елизабет Втора и съпругът ѝ принц Филип, както и принц Чарлз. Там бяха и разведените родители на булката – херцозите на Йорк принц Андрю и Сара Фъргюсън, сестрата на булката принцеса Беатрис, принцеса Ана, принц Едуард, принцовете Уилям и Хари със съпругите си и други членове на британското кралско семейство, както и много знаменитости, за които вече ви разказахме.

Четете още: Още една принцеса мина под венчилото (Снимки)