Автор
Люблена Папазова

Ето как Гала потвърди, че нови водещи влизат в На кафе

Гала потвърди слуховете, че нови водещи заемат местата на Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда. Блондинката пусна реклама на „На кафе“ в което ясно анонсира новината, а тя бе посрещната с радост от зрителите. „Супер! Радвам се ,че Ева няма да я има. Надявам се на нови ,свежи лица. Успешен сезон“, „Радвам се, че ще са нови лицата“ и“ Нови лицаааа.. урааа“ са само част от първите коментари под поста на Гала в инстаграм. Както вече писахме преди няколко дни е бил проведен кастинг за нови коментатори в предаването.

View post on Instagram
 


Част от зрителите настояват Гала да остане единствената водеща, както беше преди години. Блондинката обаче вече може да се похвали, че е най-дългогодишната водеща в българския телевизионен ефир, като конкуренция й прави само Слави Трифонов. 53-годишната блондинка води предаването по Нова от 2000 година с едно леко прекъсване от четири години. Миналата година тя бе част и от първия сезон на "Маскираният певец", но днес от предаването обявиха, че то ще има ново жури. Миналата година заедно с Гала гледахме Ники Кънчев, Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро, а от септември техните места заемат Азис, Алекс Раева и Владо Пенев. Четвъртият панелист ще се сменя във всяко предаване.

“Маскираният певец” е един завладяващ формат, който не може да те остави безпристрастен. На сцената всеки път се вихри експлозия от таланти, дори под маската да няма някой много талантлив „певец“. Имам предвид костюмите, грима, хореографията, сценографията. Всичко е една наслада за окото”, споделя Алекс Раева, която отново ще се завърне в телевизионния ефир.

Чувството за ритъм и музикалност в панела ще бъде допълнено от артистизма на едно от емблематичните имена на българските кино и театрална сцена – Владо Пенев. Обичаният актьор ще обсъжда заедно с колегите си изкуството на играта и умението да влезеш в образа.


Неподражаемият Aзис, който тази година ще бъде част от шоуто, обещава да подходи с истинско любопитство към новите маски: „За мен „Маскираният певец“ е най-мистериозното риалити. Да бъда част от панела, разпознаващ звездите, е голяма чест! Отсега зааявявам, че ще бъда човекът, разпознал най-много звезди!“, споделя провокативният изпълнител.

Четете още: Гала разказа играта на половинката си Стефан