Автор
Woman.bg

Ето как изглеждат звездите от "Американски пай" днес

Изминаха 19 години, откакто излезе първа част на великата комедия „Американски пай“! Можете ли да повярвате? Сякаш беше вчера, но всъщност са минали почти две десетилетия. Ако все още ви звучи невероятно, то трябва да видите звездите от хитовия филм днес.

Джейсън Бигс



Днес Джейсън, познат от филма като Джим Левънстийн, е на 40 г. След „Американски пай“ той участва в няколко успешни продукции. В момента Бигс е щастливо женен за актрисата Джени Молън, с която има две деца.

Алисън Ханиган



След като проби в киното с ролята си на Мишел Флахърти, Алисън затвърди успеха си в Холивуд с още една супер успешна продукция. Тя участва в сериала „Как се запознах с майка ви“, където играе Лили. Ханиган също е семейна – омъжена е за Алексис Денисоф, от когото има две дъщери.

Крис Клайн



За „Американски пай“ той влезе в ролята на Крис Острайкър, след това участва в няколко сериала. Сега той се наслаждава на спокоен семеен живот с бизнес дама, която работи като туристически агент. Двамата имат син.

Томас Иън Никълас



Познавате го в образа на Кевин Майерс. След „Американски пай“ Томъс продължи да се снима в различни продукти, за кратко имаше и музикална кариера.

Тара Рийд



Ето я и Вики, 19 г. по-късно. Днес тя е популярна и като риалити звезда.

Еди Кай Томас



През 1999 г. Еди влезе в ролята на Пол Финч, а след това се снима в още няколко филма и озвучи „Американско татко“.

Шанън Елизабет



Надя от „Американски пай“ е все така красива и до днес. Кариерата й на актриса продължи и след хитовата поредица, а другата й страст е покерът. Тя е от звездите-вегани и защитници на правата на животните.

Шон Уилям Скот



Във филма Шон беше в ролята на Стийв Стифлър, а по-късно озвучава опосума Краш в „Ледена епоха“ и участва в няколко комедии. Днес той е на 41 г., но продължава да е онзи усмихнат чаровник.

Наташа Лиън



Или иначе казано Джесика. Днес тя е известна повече с ролята си в сериала „Оранжевото е новото черно“. Наташа има успешна кариера и е щастлива в любовта с комедианта Фред Армисен.

Юджийн Леви



Ето го и г-н Левънстийн, бащата на Джим. Между другото той е единственият актьор, който играе във всички 8 филма от поредицата. Той е щастливо женен от 1977 г. и има две деца.

Мена Сувари



След като участва в „Американски пай“ като Хедър, започва обещаваща кариера в киното, като се снима в много ленти филми. Днес тя е отдадена на благотворителна дейност и е сред звездните вегани.

Крис Оуен



Крис е познат от „Американски пай“ като Чък Шърман, но е по-популярен с участието си във филми на ужасите, сред които „Мъглата“ по едноименната книга на Стивън Кинг.

Дженифър Кулидж



Актрисата влиза в образа на майката на Стив Стифлър, но това съвсем не е най-известната й роля. С неповторимия си чар тя играе в редица комедийни филми и сериали, сред които „Без пукната пара“, „Професия блондинка“, „Историята на Пепеляшка“, „Джоуи“, „Бизнесът на влюбването“ и много други.

Четете още: И Памела Андерсън се разписа на Световното