Автор
Woman.bg

Ето как върти жените най-красивият престъпник в света

Днес отново обръщаме поглед към най-сексапилния затворник в света – Джеръми Мийкс. Той вече не е част от криминалния контингент, а модел, който представя модни марки като Dolce & Gabbana и Philipp Plein. Животът му доста се е променил и вече той включва посещение на фестивала в Кан, почивки на яхти и обиколки на световните модни столици.

Кардиналните промени в живота на Джеръми обаче не спират дотук. Той вече има не само нова кариера, но и нова жена до себе си – 26-годишната Клои Грийн, наследница на 6-ия най-богат човек на Острова – сър Филип Грийн, чието състояние се оценява на 5,1 милиарда долара. Тя е и причината Джеръми да се раздели със законната си съпруга от осем години, с която имат три деца. Решението му, разбира се, предизвика вълна от неодобрителни коментари в интернет, които са в голяма степен заслужени. Преди да се запитате защо, бързаме да ви разкрием няколко основни момента от историята.

Настоящата съпруга на Джеръми – Мелиса, е медицинска сестра, която издържа половинката си през по-голямата част от семейния им живот. Не само това - тя остава с него, докато той лежи в затвора. Джеръми от своя страна ѝ се отблагодарява по доста интересен начин. След като натрупва популярност и финанси, той загърбва досегашния си живот, съответно и досегашната си половинка.

Красавецът си намира нова изгора, но вместо да съобщи това на Мелиса лично, тя разбира за аферата на съпруга си от снимки в клюкарските издания, на които Мийкс се целува с богаташката наследница на луксозна яхта.

Близки на бившия затворник разкриват, че когато той се прибрал вкъщи, се извинил на съпругата си, но не за аферата си, а затова, че е научила за нея по този начин. Към днешна дата Мелиса е подала молба за развод, а Джеръми е заедно с Клои и двамата дори са на почивка на луксозна яхта в Бодрум, Турция.



Джеръми Мийкс с Клои Грийн (вляво) и Джеръми Мийкс с Мелиса (вдясно)



Джеръми Мийкс и Клои Грийн