Автор
Woman.bg

Ето какви са били последните думи на Стоянка Мутафова

Само ден след като Стоянка Мутафова си отиде от този свят, дъщеря ѝ Мария Грубешлиева, която тя обичаше да нарича просто "Муки", даде интервю в телевизионния ефир. Опечалената дама разкри какво се е случвало с неповторимата актриса през последните месеци, а също и какви са били последните ѝ думи.

Мария сподели, че звездната ѝ майка е била уморена и знаела, че този път финалът е близо. Последният им разговор бил преди 2 месеца и завършил с думите "Обичам те". Това казала Стояна на дъщеря си от болничното легло, малко преди да продължи лечението ѝ след последната операция. По думите на Муки, актрисата се е измъчвала в болницата и не е можела да говори.

Стоянка Мутафова не била щастлива през последните месеци от живота си и често споменавала, че желанието ѝ е да се събере с покойния Нейчо Попов - любовта на живота ѝ. Муки не можа да сдържи сълзите си и да скрие мъката от тежката загуба. Тя обаче намери сили да разкаже за хубавите моменти от живота си със Стояна.

Спомни си как е прекарала детството си в театъра и колко щастлива и горда е била от факта, че такава забележителна и изключителна актриса е нейната майка. Тя добави, че винаги е имала силна връзка с нея и това няма да се промени.