През последния месец в медиите излязоха какви ли не публикации, че Николаос Цитидис остава без работа, а тв водещият пък се пошегува с всички, обикаляйки бул. "Витоша" с табела, на която пишеше "Търся си работа".

View post on Instagram
 

Сега става ясно, че неговото шоу остава в ефир и обещава на зрителите нови забавни моменти.

Стартът ще бъде на 1 февруари, когато водещият ще отбележи и рожден ден в ефир.

“Остаряването е неизбежно, порастването – избирателно”, шегува се самият Николаос и продължава: “Шоуто остаря с една година, но порасна с много. Аз също остарях, но порастването ще го оставя за друг път!”.

През новия сезон, веднъж седмично, един от най-запалените зрители на “Шоуто на Николаос Цитиридис” ще имат своя звезден миг в ефира, а условието “да си го спечели” е да следва късното шоу в социалните мрежи и най-вече да се включи в някое от предизвикателствата, които водещият ще отправя там.

“Вълнувам се за това, че зрителите тази година ще имат много повече отношение и ще са неизменна част от шоуто като съвсем истински звездни гости. Подготвили сме много зрителски рубрики, в които хората ще могат да покажат всичко (но не баш) пред милионната аудитория, да поздравят някого, мен например, да направят смешна обява или пък просто да мълчат няколко минути по телевизията. Шоуто ще бъде за всички!”, казва още Цитиридис.