На 22-ри септември неочаквано ни напусна една от най-ярките личности в българския шоубизнес - Христо Сираков. Земният му път завърши твърде рано и изнендващо. Той никога няма да бъде забравен от тези, които са се докоснали до личността му.

С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот!

Последно “сбогом” на обичания ни приятел ще кажем на 25 септември /петък/ от 11:00 ч. в църква “Света София” в гр. София. А най-точните думи за тъжната новина бяха написани днес от неповторимия Любен Дилов-син:

Carpe diem quam minimum credula postero. Грабни мига, не вярвай ти напразно в утрешния ден! Ще почетем един живот,...

Публикувахте от Luben Dilov-junior в Сряда, 23 септември 2020 г.

"Carpe diem quam minimum credula postero. Грабни мига, не вярвай ти напразно в утрешния ден!
Ще почетем един живот, посветен на любовта и приятелството, в петък, от 11.00, в храм "Света София"
Изключителната снимка е на Les Weldon, а целият цитат от Хораций гласи:
„Не питай какъв край предвидили са боговете за теб и мен, Левкония, нито изпитвай Вавилонските оракули. По-добре е да приемем каквото дойде, а дали отредил за нас е още зими Юпитер, или последната е таз, която се разбива днес в скалите на Тиренското море е без значение! Мъдрец бъди и виното налей. Животът кратък е, ти остави встрани далечните надежди. Дори докато тъй говорим с теб отлита времето неумолимо. Грабни мига, не вярвай ти напразно в утрешния ден.“
С Hristo Sirakov в сърцето!'