Мегзит е вече факт, а снощи принц Хари отлетя за Канада, където го чакат щастливата Меган и малкият Арчи. Кралският наследник прекара известно време в родината си и бе разделен от съпругата и сина си, докато въпросът с абдикацията му бъде решен.

По-малкият внук на Елизабет II е присъствал на един от последните си официални ангажименти като част от фамилията и веднага след това е отлетял за Ванкувър. В момента Меган изглежда по-щастлива от всякога, а папараците не пропускат шанса да заснемат широката ѝ усмивка, разхождайки Арчи и двете си кучета. Младата майка дори получи някои критики заради начина, по който държи сина си. Но нека се върнем на един въпрос, който живо вълнува света в момента, а именно – кой ще плаща сметките на Меган и Хари сега?



Двойката се пребори за финансовата си независимост, стана ясно и че ще трябва да изплати над 2 млн. паунда на британските данъкоплатци заради ремонта на имението Фрогмор. Но дали ще успеят да покрият разходите си? Истината е, че Хари и Меган имат верен поддръжник в лицето на един от членовете на кралската фамилия.



Това е бащата на Хари – принц Чарлз, който възнамерява да „удари рамо“ на младото семейство, като покрива разходите им през първата година. Той щял да услужи с голяма част от личните си доходи, което е огромен жест към сина му и Меган, тъй като разходите им само за персонал надвишават 1 млн. долара годишно. Далеч по-скъпо ще им излезе охраната, както и закупуването и поддържането на новия дом зад океана. Предстоят интересни месеци за кралската фамилия.

Четете още: Одри Хепбърн: Щастливите момичета са най-красивите!