Не една, а сякаш цели две епохи вече са в историята! Снощи бе последният брой на култовото предаване "Шоуто на Слави", което беше неизменна част от всекидневието на всеки българин, а в същото време се появи заместник на една друга легенда и всеобщ любимец - чаровния Емил Чолаков.

Едва ли в историята на родния ефир е имало по-усмихнат и нестандартен синоптик от него и затова всички с нетърпение очаквахме прогнозата за времето, която той представяше по изключително духовит начин. Въпреки че много ще ни липсва специфичният хумор на Емил Чолаков, поглеждаме с надежда към бъдещето. От вчера на престижната позиция е дългогодишният и обичан репортер Боби Лазаров.

Той е добре познато лице от малкия екран и е известен с любопитството си по теми, свързани с науката, културата и загадъчните явления. Отличен кадър в екипа на bTV, който е изключително добре подбран. През 2018 г. Боби Лазаров дори получава признание от Българската академия на науките като един от журналистите, допринесли най-много за популяризиране на науката.

Четете още: Ти да видиш! Рошавият Борис Джонсън се оказа голям любовник