Автор
Woman.bg

Ето така изглежда една жена, родила преди 3 дни

Преди близо година всички погледи и фотообективи бяха насочени към херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл, която премина през зала „Джордж“ в Уиндзор, облечена с красивата си сватбена рокля на „Givenchy“.

344 дни по-късно, когато Меган представи първородния си син Арчи пред цял свят, тя отново заложи на рокля в бял цвят (символизиращ чистотата, невинността и новото начало) с коланче, което подчертаваше все още коремчето ѝ. Роклята е дело на дизайнерка Грейс Уелс Бонър.

За да изглежда по-елегантна и висока Меган, беше избрала обувки с висок ток в телесен цвят. Косата ѝ падаше свободно, без да е оформена в прическа. Първоначалната реакция на много жени, които видяха бялата рокля на херцогинята беше просто "Уау...".

Преди раждането Хари и Меган обявиха, че искат момента с появата на първото им дете да много личен. Затова те не спазиха и един стар обичай - не показаха бебето веднага, след като то се появи на бял свят. Фоторепортерите не успяха да снимат как Меган излиза от болницата с новороденото.

Вместо това родителите решиха да изчакат няколко дни и тогава да представят официално своя наследник.

За разлика от Меган Кейт Мидълтън спази кралския обичай и представи всяко едно от трите си деца часове след раждането, когато тя и съпругът ѝ принц Уилям позираха с новороденото пред болницата.

Освен това Кейт се беше погрижила да изглежда във форма след раждането, като беше избрала по-широки рокли, които да прикриват коремчето ѝ. За косата ѝ пък се бе погрижил коафьор, като след второто раждане тя сияеше на снимките с букли.

След появата на третото им дете с Уилям през 2018-а Кейт се появи на входа на болницата "Сейн Мери" с малко по-небрежна прическа, но все пак прическа.

Първите снимки на малките Джордж, Шарлот и Луи са сходни. На фотосите позират усмихнатите Кейт и Уилям, които представят пред света поредното си дете. Снимките са направени пред крилото "Линдо" на болница „Сейнт Мери“ в Лондон. И трите пъти Кейт избира на изписването да носи рокля, дело на Джени Пакхъм.