Автор
Ева Григорова

Ето защо Меган и Хари не бяха поканени на юбилея на Обама

Британските медии твърдят, че отсъствието на Меган Маркъл и принц Хари от 60-ия юбилей на Барак Обама е доста подозрително и по всичко личи, че тяхната специална връзка е приключила.

През уикенда бившият президент на САЩ отпразнува рождения си ден с разточително парти, на което присъствали над 300 души. Въпреки че не е ясно дали херцогът и херцогинята на Съсекс са били поканени, “Дейли мейл” разкрива, че е много вероятно Обама да е решил нарочно да ги изключи от списъка си с гости.

View post on Instagram
 

На празненството присъстваха звезди като Бионсе, Джей-зи, Джон Леджънд и Криси Тайген.


Според източници на британската медия семейство Обама не одобрявали начина, по който принц Хари и Меган Маркъл атакували собственото си семейство по време на интервюто, което дадоха пред Опра Уинфри. Барак Обама смятал семейството за истинска ценност и не смятал, че това е правилен подход.



В свое скорошно интервю Мишел Обама също се изказа по повод скандалите в кралското семейство. “Когато помисля за всичко, през което те преминават, се сещам за важността на семейството и се моля да има прошка, яснота и любов, за да могат да решат проблемите си в някакъв момент. Защото няма нищо по-важно от семейството.”

View post on Instagram