Ето защо не всеки заслужава да бъде родител! Четири деца едва не умряха от задушаване в жегите, заключени в кола

05 юли 2022 | 14:36
1300
1
Unsplash
1

Колко трябва да си несъобразителен, за да оставиш четирите си деца, заключени в колата, когато навън е страхотна жега? Да си родител е призвание, не физически акт. Има безброй доказателства по тази тема, а последният случай от Серес, Гърция, напълно го доказва.

Полицията извадила четири полуприпаднали деца на възраст между три и осем години, оставени в заключена българска кола в гръцкия град Серес, съобщи NOVA.Децата са спасени от наблюдателни хора, които след като се опитали да привлекат вниманието на малчуганите с почукване, на което децата не реагирали, извикали помощ. Полицаите извадили децата от нагорещения "капан". Оказана им е била първа помощ.

Малко по-късно се появили и родителите. Обяснили, че били на... вечеря! Представяте ли си! В жегите отишли да хапнат, милите, а оставили наследниците си заключени без грам свеж въздух. И всичко това на фона за предупрежденията за високи температури.

Срещу родителите има образувано досъдебно производство, пише "Стандарт".

А аз все си мисля, че май трябва и за родителство да се полагат изпити и да се правят тестове - от време на време, като за шофьорска книжка.

Коментари

1
  07 юли 2022 | 16:19 отговор
 

Разбира се че не всички заслужават да бъдат родители. Бог и тези е опитал да остави без деца, но се е провалил - спасили са ги.

 

Добави Коментар

Най-четени