Евгени избра Валерия въпреки майка си

18 май 2023 | 23:45
31429
7
bTV
7

Тази вечер бе показан финалният епизод на „Ергенът“, в който Евгени Генчев направи своя избор за спътница в живота в лицето на моделката Валерия.Той за пръв път си позволи открито да изрази чувствата си, да признае, че е влюбен и да изрече заветното „Обичам те!“, въпреки неодобрението, което демонстрира родната му майка към Валерия. Тя и моделката близо час спориха за твърде голямата любов на момата към животните, а симпатиите на родителите на Евгени категорично бяха на страната на Елена, видя Hotnews.bg.

„Ти си голяма беля – разбрах го още в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни – ти си самонадеяна, дръзка, инати и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали съм вярвал, че ще мога да срещна истинската любов, преследван от 100 камери?! Имах своите съмнения… И тук идва истинската, голямата беля – срещнах я!“, започна емоционалната си реч Генчев.

„Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб! Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми… С всеки ден до теб чувствата ми ставаха все по-силни. Пазя си всички писма, които си разменихме и ги чета непрекъснато! Непрестанно мисля за теб. Когато не си до мен, се страхувам, че те губя. Толкова се страхувам, че от 3 месеца се чудя как да ти кажа, че всъщност малко се страхувам от кучета“, призна с усмивка той.

„Валерия, без всякакъв страх стоя пред теб, за да призная, че те обичам! Обичам те! Валерия, стоя с трепет пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, отправи официално предложение Евгени към Валерия, която едва сдържаше сълзите си от емоция. „Казвам „Да“! Толкова съм щастлива, че не мога да повярвам… Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето“, изрече Валерия преди Евгени да постави годежния пръстен на ръката ѝ. „От тук нататък ще сме само двамата. Надявам се да се обичаме, да сме щастливи и да продължавам да виждам този поглед, тази искрена и нежна усмивка толкова близо до мен“, изрази надежда Евгени за общото си бъдеще с Валерия в реалния живот.

Още по темата

Коментари

7 Manolov
  26 май 2023 | 19:23 отговор
 

Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

 
6 Борката
  25 май 2023 | 08:33 отговор
 

Да му е честита!Голям късмет за недоразвития глупендер с акъл на 20 годишен...тая ще му разкаже играта

 
5 Драгой
  23 май 2023 | 11:59 отговор
 

Ще пръдна

 
4 да
  19 май 2023 | 10:53 отговор
 

да взема аз да ида та белким се оженя

 
3 Всичко
  19 май 2023 | 07:25 отговор
 

в скапаното предаване е по сценарий. Рошавия черньо е гей. Лошото е, че ще ни тормозите с информация още месеци наред.

 
 
Отговор
21 май 2023 | 23:19

С такава доминантна майка момчето се съглаява на всичко.

2
  19 май 2023 | 06:32 отговор
 

 
1 !!!
  18 май 2023 | 23:53 отговор
 

ЙЕС, БЕ!

 

Добави Коментар

Най-четени