Тази събота събота, 3.10.2009, официално бе обявено стартирането на световноизвестния моден канал Fashion TV у нас.

Бляскавото парти се състоя в обновената сграда на Модерен театър, където чрез своето присъствие всеки от гостите направи реверанс към театралното изкуство в България.

Присъстващите станаха свидетели на лукс и стил още с влизането в театъра. Пред сградата, непосредствено до червения килим, бяха позиционирани най-новите модели BMW 3-та и 7-ма серия, учтиво предоставени от официалния дилър на BMW за България - Камор Ауто.

На входа бе поднесен елегантен FTV каталог - своеобразен гид в света на модата, чрез който гостите имаха възможността да се запознаят с дизайнерите и марките, станали част от нощта на FTV. Медийните партньори, списание ЕVА се бяха погрижили всеки от гостите да получи по един брой от модното издание.

Преди стартирането на шоуто, всеки имаше възможността да се снима и да даде интервю пред Стената на славата, след което да се остави да бъде поглезен от спонсорите на събитието.

В уникален корнер в бароков стил чаровните хостеси на Ballantine's представиха серия от ексклузивни питиета на марката, като почерпиха всички гости със специалното чисто малцово уиски Ballantine's 12 y.o. Pure Malt. Дори и най-капризните посетители останаха силно впечатлени от кулинарните изкушения, които екипът на Red Devil Catering създаваше пред очите им.

Час по-късно, над 400 ВИП гости, модни критици и медии станаха свидетели на модна фиеста, изпълнена с много специални ефекти, музика и красиви лица. Грижата за настроението на гостите поеха певицата Алекс Раева и DJ Vlado.

По време на спектакъла над двадесет топ модела представиха последователно 10 модни марки, които за пръв път показват своите колекции в модно ревю. Гримът на моделите беше направен от професионалните гримьори на Max Factor, които заложиха на естествения им вид, подчертавайки лицата с новия ултра лек фон дьо тен Second Skin. Прическите бяха оформаени с много обем с помощта на продуктите Volume Sensation Line от новата серия козметика за коса на Nivea.

Красавиците дефилираха пред гостите с уникалните диамантени бижута от последната колекция на SSG.

Шоуто продължи с невероятно екстравагантните тоалети на дизайнерите от ISHU, Enigma, Румяна Ателие и магазин Авис. Турската модна къща GIZIA, която участва със своите тоалети на лятното подгряващо FTV събитие в Bedroom в Слънчев бряг, и този път прикова вниманието на публиката с новата си колекция.

Събитието уважиха топ моделите Ирен Онтева, Елена Ангелова, Виктория Джумпарова, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Теди Велинова... Сред гостите бяха също Теди Кацарова, в компанията на Мишо Шамара, съпругата на водещия Андрей - Даниела Янков-Арнаудов, която украси и последната корица на списание „Ева", Асдис Ран, Галя от "Сатен" със съпруга си Смилен Манов, бизнесменът Петър Лашев, Христо Сираков и множество други.

Руслана Попова влезе в ролята и на моден репортер на телевизията и интервюира част от присъстващите ВИП персони. С изключителен професионализъм, ревютата бяха заснети на High Definition стандарт от екипа на FTV. Модното шоу и части от събитието ще бъдат излъчени в края на месец октомври по световния FTV канал.

Събитието, обаче, не приключи с края на модното шоу! След него всички се отправиха към клуб Ескейп, където станаха свидетели на истинско FTV After Party.

Fashiontv e една от най-разпространяваните телевизии в света, създадена през 1997 година във Франция, с цел да бъде единствената денонощна програма, посветена на мода, лайфстайл, стил, красота и лукс.

Източник: ViewSofia.com