Бионсе е на корицата на новото издание на сп. „Allure”.

Това което ни направи силно впечатление е заглавната снимка, която са подбрали от изданието. На нея носът на Бионсе определено не прилича на нейния собствен, нещо повече той дори не прилича на нос на афроамериканка, каквато е Би.

Другото странно нещо, което си заслужава да отбележим е, че певицата е доста по-красива със собствения си нос, отколкото с този „пипнат” на Фотошоп. Каква е била тогава целта на хората от списанието не можем да се досетим. Единствената ни догадка е, че вероятно образът на Бионсе им се е сторил твърде преекспониран и затова са решили да я променят, по-добре обаче щеше да е ако бяха направили това чрез грим, прическа и дрехи.

Иначе в интервюто си за „Allure” певицата споделя, че все още не е готова да има деца, тъй като не е успяла да си почине добре, а освен това е видяла колко много грижи изискват те покрай племенника си. Сестра й Соландж роди само на 18 г. Би твърди още, че много харесва закръглените си форми и не смята да се разделя с тях, тъй като те я правят по-женствена.

Певицата споделя, че обожава да играе карти онлайн: „Играя с всички, те ме обиждат когато правя грешки, изхвърлят ме от общата стая. Страхотно е и е наистина забавно, тъй като никой не знае, че сам аз.”

Бионсе разкрива още, че вече не се нуждае от второто си аз Саша Фиърс, тъй като е пораснала и може добре да балансира между нея и себе си.