Автор
Люблена Папазова

Гаф в Капките! Спряха предаването заради Азис

Не за първи път „Като две капки вода“ обърка публиката с технически гаф, но този път издънката се случи в самото начало но шоуто. При това на важния полуфинал, на който ще се разбере кой ще се състезава във финалната четворка отличници, видя Woman.bg. Вместо Азис да запее Джордж Майкъл, режисьорът Кико спешно бе принуден да пусне реклами. Звукът в студиото се срина още при стъпването на краля на фолка на сцената. Азис все пак направи втори опит да започне песента си от началото, но и той не се получи.

На помощ му се притекоха водещите Герасим Георгиев-Геро и Васил Василев-Зуека, които пълнеха времето с глупави смешки, докато проблемът бъде отстранен. Геро обаче се изцепи:"Бахти идиотите", след като реши, че вече не е в ефир. Проблемът така и не беше решен и бяха излъчени извънредни реклами. След повторното излизане на Азис на сцената, този път със звук, дойде ред и на голямата изненада. С него дефилираха три от най-известните родни манекенки от близкото минало - Ирен Онтева, Жени Калканджиева и Маги Сидерова.

View post on Instagram
 

Интересното е, че Маги Халваджиян сякаш предсказа гафа в предаването, като минути преди началото на Капките пусна снимка в инстаграм с падналия на сцената Азис. Не за първи път в студиото в Горубляне на продуцента Маги Халваджиян се появява проблем по време на живо предаване, напомня Woman.bg. През 2019 г. през март гаф беляза натискането на бутона на късмета и в ”Като две капки вода”, а тогава от предаването обясниха, че виновна е колата на председателката на Народното събрание Цвета Краянчева. Специалният автомобил, за който се грижи НСО, блокирал апаратурата в студиото заради заглушителите, с които разполага.

Сега гафът се повтаря, а за съжаление той затъмни появата на Онтева, Калканджиева и Сидерова. Онтева, която има син от Христо Сираков, от години живее извън България и рядко се прибира у нас, така че едва ли скоро ще видим триото отново заедно.