Гай Ричи проговори. И все още обича "изостаналата" Мадона

Най-накрая той проговори. И след като бившата му жена го нарече „емоционално изостанал" на своя концерт в Бостън през октомври миналата година, сега той заявява, че и тя самата е „изостанала" доста.

Да, почти година след развода си с Мадона, Гай Ричи даде интервю за списание Esquire, в което за първи път говори открито за поп-кралицата.

41-годишният британски режисьор, който категорично се завърна на големия екран миналата година с филма си RocknRolla, вече е оставил зад гърба си почти 8-годишния си брак с Материалното момиче.

И съвсем искрено споделя смесените си чувства към нея, които изглежда са доста силни и до сега.

Гай разказва, че Мадона е ожесточен състезател по природа и това винаги е бил основният двигател, тласкащ напред кариерата и живота й.

Освен това не крие възхищението си към нея: „Мадона прави така, че нещата да се случват. Сложете Мадона срещу която и да е 23-годишна, тя ще работи по-добре от нея, ще танцува по-добре и ще играе по-добре".

Ричи непоколебимо признава и, че все още обича бившата си съпруга, но тя също е „изостанала".

Самата певица, която окончателно се завърна в САЩ, нарече шеговито брака си „годините на Буш" в шоуто на Дейвид Летърман. И допълни, че точно за това сметнала, че е най-добре да ги прекара във Великобритания.

Бившите съпрузи поддържат приятелски отношения, въпреки авантюрите на русата фурия и последното момченце в колекцията й.

Гай подкрепи Мадона в борбата й за осиновяването на африканчето Мърси тази година, а след това дори се понесоха слухове, че отношенията между тях са доста топли.

Важното обаче е, че британският режисьор е във вихъра си - през декември ще се появи последният му филм за Шерлок Холмс, в който главната роля е поверена на Робърт Дауни-младши.

А следващата му амбиция е мюзикъл, в който да се изяви и самият Джъстин Тимбърлейк. Да видим.