Автор
Веселина Петрова

Гери Малкоданска в шок, че има коронавирус

Чаровната синоптичка на Нова телевизия се притеснила, че се е заразила с опасния COVID-19. Преди няколко дни Гери и нейният приятел Алекс са отишли и заедно са си направили тест. Причината за това им решение бил фактът, че са имали симптоми за опасния вирус.

Двамата качиха снимка в социалните медии, на която се видя, че са преплели пръсти и са заедно в стресовата ситуация. "Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм - заразата ще остане само в моето семейство!", написа синоптичката.

View post on Instagram
 

Е, резултатът вече е ясен. И, не, Малкоданска не е болна от коронавирус. Явно просто се е простудила или кара обикновен грип.

View post on Instagram
 

Тя качи снимка, на която е облечена в красива рокля и държи микрофон. А под нея написа, че е напълно здрава, и се радва, че и двамата с Алекс са добре. „Thank God! Тестът за Covid-19 е ОТРИЦАТЕЛЕН! Към днешна дата мога смело да заявя, че с Алекс (@alexander_valentine_atelier) сме здрави и се чувстваме добре! Хиляди благодарности за положителните мисли на всички! Велики сте! Бъдете здрави! Пазете се! Само заедно можем да се справим".