Гери Никол стана "Моден идол" на 2018-а, 100 Кила "предаде" титлата в "тежката" категория на БГ рапа на колегата си DIM4OU. За първи път от няколко години Килата не получава приза за рапър на годината на церемонията по раздаването на 359 Hip-Hop Awards, но пък заяви че DIM4OU е "много як, майна" и напълно заслужава статуетката.

(Снимка Емил Колев за Хайлайф)

Сред ВИП гостите на партито, за което поканите свършиха седмици преди да се състои, бяха Любен Дилов -Син, Христо Сираков, Дани и Александра Петканови, Ива Екимова и куп звезди от ъндърграунд сцената.

Шоуто откри Веси Бонева със страхотно изпълнение на живо.

Гери Никол не показа "яката дупара" и не се качи да пее на сцената, но за сметка на това обра някои от най-важните награди - за най-добро видео (за парчето й със 100 кила - "Направо ги убивам") и за най-добър RNB артист на годината.

На варненката обаче явно хич не й понася софийският климат, защото се качи на сцената с дебело кожено палто в патешко жълто. С тази визия тя получи статуетката за най-добре облечена звезда, макар че феновете й признаха, че я предпочитат максимално съблечена.

Парти атмосферата буквално взриви столичната зала EFE, а Любо Дилов не пропусна да се пошегува: "Не мога да се сетя да кажа нищо по-смешно от това, че Килата взе наградата за най-добре облечен изпълнител".

Сред най-обсъжданите гости на вечерта бяха Николай Бареков и половинката му - Мария Календерска, която за пръв път се появи на светско събитие с рок прическа и в страхотно настроение. Двойката се движеше с охрана и остана почти до малките часове на нощта.

Финалистът от Биг Брадър Тото пък се появи на сцената в инвалидна количка, показвайки съпричастност към каузата за по-достъпна градска среда. Афтърпартито след паметната церемония не остави никого равнодушен към най-новите хитове на Килата, а купонът продължи почти до зори.

Сред топ красавиците, които пък буквално оставиха без дъх мъжете в залата, бе водещата на Code Fashion TV Велина Узунова, която се появи на сцената в стил Лейди Гага.

(Снимка Емил Колев за Хайлайф)

(Снимка Емил Колев за Хайлайф)