Автор
Woman.bg

Големите звезди на хип-хопа се завръщат в Слънчев бряг

По традиция всяко лято най-актуалните хип-хоп звезди, имат концерти на самия морски плаж в Bedroom beach. Утре обаче се очаква истински ураган от легенди в Слънчев бряг, защото ще се състои най-знаковото R&B парти на сезона - HIP HOP HISTORY REPEATING. Години наред това е едно от най-харесваните музикални турнета, които обикалят българското Черноморие. То стартира в далечната 2010г. и това лято има своеобразен 10 годишен юбилей. Тогава се ражда идеята за събитие липсващо на музикалната сцена, с което да бъде срещната и обединена старата школа със новите завоеватели в хип-хопа.



На сцената на 5 август (сряда) ще се качат Ъпсурт, Homelesz, Dim4ou, DJ Doncho, Ndoe, DJ Cass, Billy Hlapeto и Мария Драгнева. Подобна комбинация от изпълнители гарантира и безпрецедентна парти вечер, която ще бъде емблематична за Лято 2020.



Хип-хоп вълната продължава и ден по-късно на 6 август. Тогава сцената на Bedroom beach е запазена за любимците на публиката Pavell&Venci Venc'. Криско и неговия бенд пристигат в Слънчев бряг за шоуто си на 12 август.