Автор
Woman.bg

Горчив хап за сестрата на Меган: Без покана за сватбата

Вълнението около сватбата на Меган Маркъл и принц Хари расте, а около списъка с гостите се заформя интересна интрига. Актрисата има полусестра, на име Саманта Грант, с която отдавна не поддържа близки отношения. За момента тя още не е получила покана за сватбата на Меган, което определено събужда гнева й. По този повод вчера обидената сестра сподели с последователите си в Туитър:

„Семейство Маркъл все още очаква да получи покана за сватбата, никой от нас не е удостоен с такава до момента. Надявам се, че Лондон е удобен за хора в инвалидна количка. Вълнуваме се!

Няма значение, че не сме близки, повече от 1000 напълно непознати за Меган хора са поканени на сватбата. Семейството си остава семейство. Например, аз имам чичо, когото съм виждала само веднъж в живота си, но никога не бих казала, че той не е част от семейството ми, само защото не сме близки. Човечеството се развива, благодарение на любовта и доброто отношение, особено към семейството“.



Саманта, която споделя общ баща с Меган, е в инвалиден стол от години, след като е диагностицирана с множествена склероза. Тя неведнъж е давала изявления в медиите за отношенията със сестра си, а в момента пише и книга по темата.

Малко, след като сподели огорчението си от неуважението на Маркъл, Саманта промени снимката на профила си с кадър на нея и Меган, припомняйки си, че някога двете са били в добри отношения.

Дали семейство Маркъл ще бъдат част от щастливия миг на актрисата, все още не е ясно. Но със сигурност най-големите политически фигури в света, Доналд Тръмп, семейство Обама и Тереза Мей няма да получат покана за сватбата на принц Хари и Меган.

Сред гостите обаче ще бъде 12-годишната Амелия Томпсън, която е сред оцелелите от атентата в Манчестър. Друг щастливец, който ще усети празничната атмосфера на 19-и май в двореца Уиндзор, е 30-годишният войник Филип Гилеспи, който загуби крака си през 2010 г. на фронта в Афганистан. Поканени са още и тийнейджъри, допринесли за развитието на обществото.

Но дали семейство Маркъл ще получат мястото, което заслужават в щастливия ден на Меган и Хари? Нямаме търпение да разберем.

Четете още: Истинските ужаси, които са се случвали на петък 13-и