Готвач на Джейсън Стейтъм влиза в Hell’s Kitchen

11 февруари 2020 | 13:43
1809
0
ПР Нова телевизия
0

Близо 1500 кандидати премериха сили за участие в третия сезон на най-горещото кулинарно шоу в света Hell’s Kitchen България. Кастингът приключи и вече са ясни готвачите, които ще се справят с трудните задачи и предизвикателства в Кухнята на Ада под зоркия поглед на шеф Виктор Ангелов.

Всички участници, които ще прекрачат прага на Hell’s Kitchen България на 25 февруари, са изявени индивидуалисти, амбициозни, със сериозен опит в кухнята, но и доста емоционални.Средната възраст на мъжкия отбор е малко преди Христовата – 30 години, като най-младият участник е на 24, а най-възрастният на 39 години, като повече от тях живеят и работят в чужбина.Сред тях има шеф готвач в един от най-елитните хотели от веригата "Джумейра" в Лондон, готвил за много известни личности, сред които Джейсън Стейтъм и футболния отбор "Манчестър Юнайтед". Има главен готвач на 5-звезден круизен кораб на световната компания "Вайкинг", няколко носители на награди от престижни кулинарни конкурси, шеф в топ френски ресторант със звезда Мишлен, както и шеф готвач на голям хотелски комплекс в Германия.


Артистични, мотивирани и самоуверени ще са мъжете в Hell’s Kitchen тази година. Дамите няма да им отстъпват. Тяхната средна възраст е малко по-висока – 35 години, най-младата участничка също е на 24 години, а най-възрастната дама е на 51. И те ще покажат висок кулинарен професионализъм и умения да се справят с напрежението в Кухнята на Ада. Сред участничките има истински ветеран в кухнята с 26-годишен опит, както и главни готвачи на големи български хотели. 


* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени