Автор
Woman.bg

Готви с Лора и Стоян, играй и спечели в новия ни проект - 24 ИЗНЕНАДИ ДО КОЛЕДА

Декември е един от любимите ни месеци от годината, а всеки ден от календара е белязан с магията на коледното вълшебство. Тя започва с първите часове на 1 декември, трепти със светлините на хилядите лампички на празничната украса и се слива с хора на детските гласчета, които пеят "тиха нощ, свята нощ" в притихналите зимни вечери.

Ние, от Woman.bg, също сме на празнична вълна, като вярваме, че Коледа е преди всичко време за светли мисли, красиви емоции, за доставяне на взаимна радост. Затова и решихме да споделим с вас, нашите читатели, тази емоция, създавайки проекта "24 изненади до Коледа".

"24 изненади до Коледа" е направен с много любов, защото вярваме, че Коледа е именно това - любов. В търсене на най-добрите вдъхновители на тази идея, решихме да я реализираме съвместно с нашите колеги от 24Kitchen - истински посланици на вкусната страна от живота. От 1 до 24 декември ще готвим заедно с емблематичните водещи Стоян и Лора, а всеки ден те ще ни разкриват по едно ново кулинарно вълшебство под формата на рецепта, професионален съвет, който само шеф готвачите знаят. Ще отдадем заслуженото на Никулден, ще си припомним традициите на Бъдни вечер, заедно ще тръпнем в очакване на Рождество.


Всеки ден едно прозорче от нашия календар "24 изненади до Коледа" ще се отваря за вас, за да разкрие изненадата си. Звучи забавно, нали? Нека събудим детето във всеки един от нас, да се усмихваме, да тръпнем в очакване. Защото зад всяко прозорче ще се крие подарък. От нас, за вас. Ние ще ви питаме, а вие ще ни отговаряте. Лесно е. Това е игра.

А подаръците, които сме ви подготвили, са наистина страхотни. Включете се в играта на "24 изненади до Коледа", а "под елхата" ви чакат: 24 ваучера за пазаруване в Lidl, 24 кухненски комплекта от 24kitchen, 9 празнични селекции с деликатесни продукти от Lurpak, Arla и Castello, контактен грил, раклет грил, цитрус преса, уред за варене на ориз и парочистачка от Lidl, 8 кухненски принадлежности (престилка, дъска за рязане, комплект прибори) от Coca-Cola, 3 ваучера за преживяване на стойност 100 лева от Gift tube.

Звучи забавно, нали? Още повече, че ще се забавляваме заедно. Ще ви очакваме на "24 изненади до Коледа". Защото Коледата престои и нещо прекрасно ще се случи.

Този проект се осъществява с любезното съдействие на нашите партньори:




*Следете и всички епизоди на "Бон Апети" с Лора и Стоян , всеки ден от 11:30 по 24Kitchen.

(в материала има продуктово позициониране)