Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева, Лилия Семкова, Дидо и Митко Кърнев от Д2 ще изгреят на сцената на One Love Tour 2019. Първият фестивален ден от турнето ще бъде на 20 юли в Банско.


One Love Tour се организира за трета поредна година. Целодневният фестивал е с безплатен вход. Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. Най-желаната атракция през целия ден, за втора поредна година, ще бъде импровизираната „Арена на дуелите“ от „Фермата“.

Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от „Фермата“. Победителят от последния сезон Дидо от Д2 и славеят на риалити формата Лилия Семкова ще бъдат специални гости.


Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала, и тази година отново ще бъде изградена „Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят отблизо с характерните за региона местни традиции и занаяти, като се потопят в магията на древното, пъстро и живо наследство. „Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център ЮНЕСКО - София.