Автор
Woman.bg

Грацията Любомира Казанова каза заветното "Да" (Снимки)

Гимнастичката от предходния ансамбъл по художествена гимнастика – Любомира Казанова, се омъжи. Грацията каза „Да“ на своя приятел, който също е спортист – гребеца Александър Александров.

Кума на сватбата на Любомира бе златното момиче Християна Тодорова. И това не е случайно. Именно Християна подтиква преди време своята приятелка да се запознае с Александър.

View post on Instagram
 

И това действително се случва. Тогава и двамата са на лагер на Белмекен. Любомира е с ансамбъла по художествена гимнастика, а Александър – с отбора по гребане.

Без изненада за никого, шаферки на сватбата на грацията бяха „колежките" ѝ от ансамбъла – Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Ренета Камберова и Снежана Дечева, които бяха спазили дрескода и блестяха в еднакви дълги рокли в златисто.

Всички те, заедно с младоженците, позираха за снимка пред църквата, където пуснаха да излетят в небето няколко бели гълъба – символ на любов и щастие.

На церемонията присъстваха и индивидуалните състезателки по художествена гимнастика – Катрин Тасева и Невяна Владинова. Разбира се, на сватбата беше и Илиана Раева, както и треньорките Ина Ананиева и Весела Димитрова.

View post on Instagram
 

Любомира Казанова придоби популярност в последните месеци от ерата на ансамбъла, който донесе бронзов медал от Олимпиадата в Рио през 2016-а. Любомира беше резерва и игра на мястото на гимнастичката Цветелина Стоянова, която падна от 6-ия етаж на блока, в който живее.