Автор
Woman.bg

Гуен Стефани е сгодена? Вижте този диамант!

Гуен Стефани е от звездните дами, които никога не са сами и вечно са във вихъра на любовта. В момента красивата бунтарка е щастливо обвързана с Блейк Шелтън. Двамата започнаха да излизат през 2015 г., само месец, след като певицата се разведе с Гавин Росдейл.

Любовта между Блейк и Гуен разцъфна малко след запознанството им покрай американското издание на шоуто „Гласът“ и двамата са повече от щастливи и до днес. Ето защо феновете им нямат търпение те да предприемат следващата крачка.

През уикенда звездната двойка посети церемонията по връчването на наградите „Изборът на публиката“, на които Гуен получи отличието „Модна икона“. Съвсем очаквано, визията на вокалистката на No Doubt беше зашеметяваща. Стефани се спря на елегантен тоалет със секси привкус. Вижте я само:



Забелязвате ли нещо? Нещо много голямо и блестящо, точно на безименния ѝ пръст? Нещо, което много напомня годежен пръстен! Може би имаме новина?

Феновете на певицата побързаха да се зарадват, но уви, пръстенът не символизира това, което си мислим. Всъщност, самата Гуен коментира какво е това бижу, тъй като още на място ѝ се наложи да отговори директно на въпроса дали е сгодена. Ето какво сподели тя:



„Да, това наистина е диамантен пръстен и то голям, но не съм сгодена. Не се съмнявайте, че когато имам какво да съобщя, ще го направя.“

Любимият ѝ Блейк, който все още не е нейн годеник, я придружи на бляскавото събитие и гордо я наблюдаваше от публиката, когато тя излезе да получи наградата си. Гуен сподели пред медиите, че Шелтън е направил наистина голям жест от своя страна, тъй като той никак не си пада по изявите на червения килим.

Вероятно звездната двойка не бърза с годежа и сватбата, тъй като и двамата имат неуспешни бракове зад гърба си. Дали най-накрая Гуен и Блейк успяха да открият истинската любов?

Четете още: Адриана Лима по-секси от всякога